AFMP Adviseert stuitingsbrieven te sturen - Meld je hier aan!

Cursusnummer: 0012/020

Begindatum: 01/05/2019 Einddatum: 01/06/2019
Niet meer beschikbaar
Prijs: 0,00 euro
AFMP adviseert stuitingsbrieven te sturen - meld je hier aan!
(d.m.v. het klikken op de knop aanmelden meld je je aan voor de stuitingsbrief.)
LET OP: ER STAAT CURSUS MAAR DIT IS GEBRUIKT VOOR DE AANMELDINGEN STUITINGSBRIEF!!!!!!!

Zoals we eerder lieten weten, is een in pensioenrecht gespecialiseerde advocaat ingeschakeld om te beoordelen of het terecht is dat militairen jarenlang een opslag- of koppelpremie voor hun ouderdomspensioen hebben moeten betalen (deze kwestie is aangekaart door VBM-lid Paul Eijkelenkamp).

Omdat we in de veronderstelling verkeerden dat de advocaat deze maand met een advies zou komen en het met de verjaring in onze ogen niet zo'n vaart loopt, hebben we onze leden geadviseerd om even te wachten met het versturen van stuitingsbrieven naar Defensie en het ABP. Deze week hebben we echter gehoord dat het onderzoek meer tijd in beslag gaat nemen, onder meer doordat er stukken bij Defensie zijn opgevraagd.

Meld je bij ons
De AFMP wil niet dat haar leden nog langer in onzekerheid zitten over het wel of niet moeten stuiten van een vordering. Daarom wordt het eerdere advies bijgesteld en zal de AFMP voor alle leden die dat willen de stuiting verzorgen.

Vanzelfsprekend hoor je van ons zodra de stuitingsbrieven verzonden zijn. Daarnaast is het natuurlijk mogelijk om gebruik te maken van de stuitingsbrieven die op Facebook en het internet circuleren. Let er wel op dat je de brieven aangetekend verstuurt, zodat je kunt bewijzen dat je de vorderingen gestuit hebt.

We willen benadrukken dat het feit dat we stuitingsbrieven versturen niet betekent dat het haalbaar is om een vordering tegen Defensie en/of het ABP in te stellen. Daarover zullen we ons een mening vormen zodra het advies van de advocaat beschikbaar is. We willen vooral voorkomen dat onze leden in onzekerheid blijven verkeren.